Buro BOV


Buro BOV: al ruim 30 jaar actief binnen de bouwbranche met als specialisme ‘bouwregelgeving’ en als hoofdactiviteit (onder andere) het toetsen van bouwplannen aan het Bouwbesluit.

Wat mag u van Buro BOV verwachten?

Specialisme: bouwregelgeving
Bouwwerken moeten passen in hun omgeving. Ook mogen ze geen gevaar opleveren voor de veiligheid en gezondheid van bewoners en gebruikers. Voor het bouwen, verbouwen, slopen én gebruiken van woningen en andere gebouwen gelden daarom bouwregels. Meestal is voor bouwen een omgevingsvergunning (vroeger de bouwvergunning) nodig. In een aantal gevallen kunt u zonder vergunning (vergunningvrij) bouwen.

Centraal aanspreekpunt
Buro BOV is een groot voorstander van persoonlijk contact. Wij kennen onze opdrachtgevers, zodat wij ze goed van dienst kunnen zijn. Na inventarisatie van de vraagstelling selecteren we de meest geschikte adviseur. Alle communicatie verloopt vervolgens via deze adviseur. Mocht het nodig zijn om een andere adviseur (intern of extern) in te schakelen, dan zal hij deze actie op zich nemen. Kortom: advisering op basis van korte communicatielijnen.

Integrale advisering
Onder integrale advisering verstaat Buro BOV dat het te verstrekken advies door meerdere disciplines gezamenlijk en volgens onze werkwijze, producten en protocollen wordt opgesteld. Op deze manier ontstaat eenduidigheid (ook voor eventueel externe adviseurs) en continuïteit hetgeen essentieel is voor een integrale advisering. Kortom: één adviseur die meedenkt om te komen tot het beste advies.

Meer weten over Buro BOV?
Neem dan even contact met ons op of klik hier.


Recente reacties

  Categorieën

  In samenwerking met:

  Bouwen – Borgen – Besparen

  previous arrowprevious arrow
  next arrownext arrow
  Slider